W_Slmon_ceviche_food-recipe_1140x600.jpg

Lohiceviche

Lohiceviche on hyvää tacojen, leipien tai salaattien täytteenä tai ihan sellaisenaan.

Gluteeniton

Ainekset neljälle:

500 g tuoretta lohta
4 limeä
1 keltainen paprika
Tuoretta chiliä
Tuoretta persiljaa
Tuoretta basilikaa
1 valkosipulinkynsi
Tuoretta inkivääriä
Oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria oman maun mukaan

Tee näin:

  1. Poista lohesta rasva ja ruodot, leikkaa se sitten kuutioiksi ja laita kulhoon.
  2. Lisää limejen mehut ja hienonnettua inkivääriä oman makusi mukaan.
  3. Kuutioi paprika pieniksi ja hienonna persilja. Sekoita kalan joukkoon.
  4. Mausta hienonnetulla valkosipulilla, suolalla, pippurilla ja chilillä.
  5. Lisää joukkoon myös pieni tilkka oliiviöljyä.
  6. Peitä hyvin ja anna maustua jääkaapissa vähintään neljän tunnin ajan.
  7. Nauti vuorokauden sisällä.
  8. Nauti tacojen, leipien tai salaattien täytteenä tai ihan sellaisenaan.