W_icebathing_1140x600.jpg

Asiakasetusi

Vesterålensin asiakkaana sinulla on monia etuja.

Korkea laatu icons8-good-quality (1).svg 

Laatu on aina ollut meille avainasia. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta ja siksi kehitämme palveluamme ja tuotteitamme jatkuvasti. Omega-3-tuotteemme öljy on nyt entistä korkeatiivisteisempää ja sisältää entistäkin enemmän terveydelle tärkeitä EPA- ja DHA-rasvahappoja. Jatkamme kehitystä myös tulevaisuudessa, jotta niin omega-3-valmisteemme kuin muutkin ravintolisämme aina ovat mahdollisimman korkealaatuisia.

Toimitus suoraan kotiin postilaatikkoosi icons8-in-transit.svg 

Tilaamasu tuotteet toimitetaan suoraan kotiin postilaatikkoosi. Kun valitset kestotilauksen, saat tuotteesi ilman erillisiä postituskuluja. Kestotilaajana saat uuden toimituksen sopimasi toimitusvälin mukaisesti: oikea-aikaisesti juuri silloin, kun edellinen toimituserä on loppumaisillaan.

Asiakaspalvelu icons8-customer-service-64.png

Osaava ja asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiisi niin tuotteiden käytöstä ja ainesosista kuin toimituksistakin. Asiakaspalvelumme tavoitat arkisin klo 8.30 ja 16.30 välisenä aikana.

Etuohjelma icons8-receive-cash.svg

Asiakkaana olet automaattisesti mukana etuohjelmassamme. Jokaisesta ostamastasi ravintolisästä keräät etupisteitä, jotka voit hyödyntää veloituksettomien etutuotteiden tilaamiseen.  Lue lisää etuohjelmasta täältä.

Peruuttamisoikeus  icons8-returned-mail.svg

Sinulla on 14 päivän peruuttamisoikeus siitä päivästä, kun olet vastaanottanut kertatilauksesi tai kestotilauksesi ensimmäisen toimituksen. Katso tarkemmat ohjeet peruuttamisoikeudesta tästä.