Toscanan lohi - pinaattia, tomaatteja ja smetanaa. Maistuu esimerkiksi pastan kaverina!
Gluteeniton
Ainekset neljälle:
4 x 200 g nahatonta lohifileetä2 rkl oliiviöljyä2 rkl voita1 pieni sipuli2 valkosipulinkynttä1 dl valkoviiniä tai kasvislientä½ dl aurinkokuivattuja tomaatteja1 prk smetanaa3 dl tuorepinaattia½ parmesaaniraastetta1 tl perunajauhoa1 rkl vettäSuolaa ja mustapippuria oman maun mukaan
Tee näin:
Lohiceviche on hyvää tacojen, leipien tai salaattien täytteenä tai ihan sellaisenaan.
Lue lisää
Lohischnitzel kermaviilikastikkeella - nauti vaikkapa keitettyjen perunoiden ja salaatin kanssa.
Herkullinen lohiburger maistuu vaikkapa bataattiranskalaisten kanssa.
Jos sinulla on kampanjakoodi, kirjoita se tähän kenttään.
Kampanjakoodi ei ole käytössä. Tarkista vielä.