W_Blueberry_yogurt_ice_creams_food-recipe_1140x600.jpg

Jogurttijäätelöt

Mustikkajogurttijäätelöt: kauniit kaksiväriset jäätelöpuikot jälkiruoaksi tai herkutteluun.

Gluteeniton - Kasvis

Ainekset:

3 dl kreikkalaista jogurttia
1 dl mustikoita
2-3 rkl hunajaa
+ mehujäämuotteja

Tee näin:

  1. Mittaa jogurtti ja hunaja pieneen kulhoon ja sekoita. Tarkista itsellesi sopiva makeus.
  2. Ota puolet seoksesta toiseen kulhoon ja sekoita sekaan osa mustikoista survottuna.
  3. Asettele muutamia ehjiä mustikoita mehujäämuotteihin.
  4. Täytä muotit vuorotellen jogurtilla ja mustikkajogurtilla, niin saat kauniita kaksivärisiä jäätelöpuikkoja.
  5. Lisää kansiosat tai tikut ja laita muotit pakastimeen yön yli tai ainakin muutamaksi tunniksi.
  6. Paina jäätelöt ulos muoteista ja nauti heti!